Servicii

Realizare website, magazin online

Un site vă ajută să țineți legătura cu clienții, să le prezentați noutățile, serviciile și produsele pe care le oferiți, vă aduce clienți noi. Un site este ca un magazin deschis NON STOP, pentru că în orice moment clienții vă pot vedea produsele și serviciile pe care le oferiți. Site-ul este o investiție mică ce se amortizează într-un timp scurt.

Website-uri de prezentare

Site-ul de prezentare este destinat firmelor de prestări servicii care vor să-și facă reclamă prezentându-și serviciile oferite (exemplu: restaurante, pizerii, firme de catering, hoteluri, pensiuni, saloane de înfrumusețare, cluburi, etc).
În această categorie intră și primăriile.

Mai multe detalii găsiți aici.

Catalog online de produse

Acest site este unul de prezentare a produselor oferite. Este destinat firmelor de producție, distribuție. Diferența între un magazin online și un catalog de produse online este aceea că la catalogul de produse nu există coș de cumpărături, clienții luând legătura direct cu furnizorul pentru achiziționarea produselor și de asemenea pentru aflarea ofertelor de preț.

Mai multe detalii găsiți aici.

Magazin online

Cu ajutorul unui magazin online, vizitatorii pot vedea cu ușurință produsele pe care le oferiți, pot compara produse între ele, pot vedea ce păreri au alte persoane despre diferite produse și pot cumpăra produsele direct de pe site fără intervenția umană până în momentul livrării.
Un magazin online este o investiție care se poate amortiza chiar din prima săptămână,deoarece nu necesită cheltuieli cu chiria, salarii, utilități.

Mai multe detalii găsiți aici.

SEO (optimizare)

SEO (Search Engine Optimization) este procesul prin care se îmbunătățește și se promovează un site în scopul de a atrage mai mulți vizitatori din motoarele de căutare. Tehnicile SEO pot implica optimizarea codării unui site fără a face modificări vizibile pentru vizitatori. Ierarhizarea structurii sitului, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea împiedica motoarele de căutare să indexeze complet site-ul sunt doar câteva din sutele de tehnici pe care le punem în aplicare pentru ca serviciile oferite de noi să fie eficiente.

Hosting (găzduire site)

 

Înregistrare domenii

 

Elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală 2014 – 2020 (pentru primării)

Existenţa unei strategii de dezvoltare locală, ca instrument de management utilizat pentru a aborda problemele şi oportunităţile cu care se confruntă o comunitate, reprezintă, astfel, o condiţie esenţială pentru asigurarea unei dezvoltări locale armonioase.

Mai multe detalii găsiți aici.